Evlilik Ziyareti Vizesi (Turistik Amaçlı)

Eğer nişanlı veya sözlü iseniz, eşiniz İngilterede yaşıyor ise ve en az 6 ay içerisinde evlenmeyi düsünüyorsunuz ve bunu ıspatlarsanız konsolosluk görevlisine bu vize size verilecektir.

Her başvuru için gerekli evrak listesi başvuracak kişinin durumuna göre değişmektedir. Bu sebepten dolayı başvuru yapmadan önce şirketimizi aramanız durumunda sizlere daha geniş bilgi ve öneri sunabiliriz. Vize başvurunuzun şirketimiz kanalı ile yapılması halinde dosyanızı, ingiltere vizesi danışmanlarımız ve tercümanlarımız tamamlayacaklardır. Bu şekilde başvuru yapmanız durumunda, vize başvurunuzun onaylanmama olasılığı en düşük seviyeye inmiş olacaktır.

İngiltere vize başvurusu için bizi arayabilir, profesyonel destek ve danışmanlığı da bizden alabilirsiniz.